Muskelterapi og medisinsk massasje praksis i Bergen

min massasje praksis

sannsynligvis den beste muskelterapi og medisinsk massasjen i Bergen:)

Science Based Massage er en privat muskelterapi og medisinsk massasje praksis i Bergen sentrum. Den drives av Tomasz Ziembicki, aka Thomas. Han er en medlem av Norges Massasjeforbund – en fagforening for massasjeterapeuter.

Thomas er en dedikert massasje utøver med over 10 års erfaring og ekspertise i å håndtere muskel- og skjelettplager og ikke-spesifikke kroniske smerter.

Praksisen spesialiserer seg på kronisk smertebehandling og tilbyr en fornyet vurdering.

På fritiden liker Thomas å lese bøker og høre på musikk. Han er også en ivrig turgåer og elsker å trene. Hans største lidenskap er å lære nye ting, siden han er interessert i nesten alt:).

medisinsk massasje

Min spesialisering - behandling av kroniske smerter

muskelterapi og medisinsk massasje for kroniske smerter

Kronisk smerte er ikke lett. Hverken å leve med eller å behandle. Hvis det var tilfellet, ville det blitt håndtert for lenge siden. Kronisk smerte er flerdimensjonal og multifaktoriell. Vitenskapen viser at det er over 200 medvirkende faktorer i kroniske smerter i korsryggen. Faktorer som spenner fra demografi, psykologiske, sosiale, helse og livsstil osv. Det er mye mer komplisert enn å finne en “grunnårsak” og fikse den. Igjen, hvis det var så enkelt, hadde det ikke fantes kroniske smerter i det hele tatt.

Science Based Massage tilbyr en omfattende og helhetlig tilnærming til hver kroniske smertetilstand. Det er spesielt nyttig for personer som sliter med kroniske smerter, for eksempel smerter i korsryggen, nakkesmerter, hoftesmerter og andre vedvarende smertelidelser. Behandlingen baserer seg på grunnlaget til den biopsykososiale modellen for smerte og klassisk massasje, muskelterapi og triggerpunktterapi. Den inkluderer også elementer av motivasjonsintervju, gradert eksponering, smerte nevroundervisning og øvelser. Det er perfekt for folk som har slitt med vedvarende smerter i flere måneder eller til og med år. Hver behandling starter med et dybdeintervju, som gir pasienten tid til å dele historien sin. Deretter går vi videre videre til praktisk tilnærming og bevegelsesbasert behandling. Denne tilnærmingen kan også brukes for å hjelpe mennesker som sliter med angst og depresjon. Den hjelper deg med å roe deg ned, føle deg trygg og – over tid – finne et formål igjen.

Jeg tilbyr også en fornyet vurdering. Det er en ny og unik tjeneste på markedet, designert for folk som har forsøkt å finne ut hva som er galt med dem og som egentlig aldri har hatt noen brukbare svar. Det er for alle de som “har prøvd alt”, men også for de som er interessert i å finne et annet perspektiv på eksisterende diagnose.

Pris- og behandlingsfilosofien min

muskelterapi, medisinsk massasje og mer

Som navnet antyder, er Science Based Massage en vitenskaps og bevisbasert klinikk. Vi bruker klassisk og dypvevsmassasje, triggerpunktterapi, muskelterapi, idrettsmassasje, myofascial frigjøring, affektiv massasjeterapi, kognitiv funksjonell terapi (CFT), psykologisk informert fysioterapi, gradert eksponeringsterapi, traumeinformert massasjeterapi, aktiv avslapningsteknikk, smerte nevroundervisning og mer.

Når du bestiller en time hos Science Based Massage, trenger du ikke velge mellom forskjellige typer behandlinger. Alt du trenger å gjøre er bare å velge varighet. Behandlingen vil alltid bli tilpasset og skreddersydd for dine unike behov, og satt sammen av de mest verdifulle og nyttige teknikker, protokoller og modaliteter.

La meg love deg dette – hos SBM klinikk skal behandlingene alltid være rimelige, og behandlingsvalg alltid holdes enkelt og intuitivt. Du trenger aldri å skrolle gjennom endeløse typer behandlinger for å finne det beste for deg.
Bare velg varigheten, så vil jeg gjøre mitt beste for å hjelpe deg med å nå dine mål.

Du kan sjekke priser her.

idrettsmassasje muskelterapi

La meg hjelpe deg med å gjøre livet ditt bedre igjen